Flevolandse educatieboeren
Volg ons op:

Boek de Boer

De boeren die zijn aangesloten bij Kom bij de Boer hebben uiteenlopende boerderijen. De ene boer houdt schapen, koeien of kippen, terwijl de andere aardappels, groente of fruit verbouwt. Ook zijn er tulpen- en tuinplantentelers. Klik op de kaart om te bekijken welke boer bij jou in de buurt een Kom bij de Boer-praktijkles kan verzorgen. Door op het icoontje van de boer te klikken, krijg je meer informatie over de boerderij.

Voor alle boeren geldt dat ze deel uitmaken van het Platform Boerderijeducatie Nederland. Dat betekent dat ze de landelijke training Belevend Leren hebben gevolgd en in het bezit zijn van het Keurmerk Boerderij Educatie. Verder zijn ze BHV-gecertificeerd. Elke deelnemende boer heeft een WA-verzekering voor groepsontvangst en hanteert een veiligheids- en risicoprotocol.

 

Hoe boek je een les bij onze boeren:

  1. Kies een boer van de kaart of via het icoontje. 
  2. Bekijk de pagina van de boer
  3. Om te boeken klik oranje button, "Boek de Boer".
  4. Dan kom je in het reserveringssysteem van Boerderij Educatie Nederland. 
  5. Selecteer dan de gewenste datum en tijd. Staat er geen datum bij neem dan contact op met de boer voor meer informatie.
  6. Rechts bovenaan in het reserveringssysteem staan de kosten. Voor groep 3 t/m 8 is er een kortingscode, de code is: Basisschool-GR3t/m8. De les kost dan uiteindelijk voor deze groepen 50 euro. 
  7. Vul de gegevens in. Heeft de school een les gewonnen? Plaats in de opmerkingen: gratis voucher en vermeld het nummer van de voucher. Kom bij de Boer gaat het bedrag handmatig aanpassen, naar €0 euro en de school ontvangt geen factuur.
  8. Rond de reservering af, je ontvangt automatisch een bevestiging mail.
  9. De boer bevestigt de reservering en neemt verder met je contact op, tevens ontvang je van de boer een lesbrief.